Skip to content
Skärmavbild 2019-05-05 kl. 21.23.01

Hälsovecka | Yin yoga & kinesisk medicin

Masesgården, Lexand

Boka

Information tagen ifrån Masesgårdens hemsida: Det här är vår klassiska hälsovecka som funnits med sedan starten 1976. Under en hälsovecka hinner du gå ner i varv och känna ro i själen. Utbudet är stort, tempot lugnt och du väljer själv vad du vill vara med på. I priset ingår logi, alla måltider och aktivitetsprogram.
Kan kombineras med veckans kurs, kurskostnad på 600 kr tillkommer.

Tillvalskurs: YIN YOGA / KINESISK MEDICIN

I vårt samhälle har stress och utmattning ökat med smärta / stelhet som förflyttar sig runt i kroppen med en ökad trötthet, utan att man kan förstå vad som är grundorsaken.

KINESIOLOGI är en vetenskap om människans rörelse. Där ni nu får en unik möjlighet att lära er att förstå kroppens sätt att kommunicera med hjälp av muskeltestningar.

YINYOGA/Facia är en återhämtande och terapeutisk yogastil, som utförs med enkla ställningar, liggande eller sittande. Passar alla att utföra. Genom stelhet, smärta i olika muskler, facia kan ni få en förståelse för några grundorsaker till problemen genom Kinesiologin. Ni kommer att få tränings-, avspännings- och kostråd.

 

Lollo Wernäng, etablerad 1986 i Traditionell Kinesisk Medicin, TCM, akupunktur och kinesiologi. Lärare i Alternativ Medicin/Massage SISU. Har varit ordförande i Svenska Akupunkturförbundet TCM/ Svenska förbundet för Traditionell Kinesisk Medicin. Qi Gong Biyun den hälsobevarande metoden. Samtalsterapeut.

Therese Wernäng har arbetat många år inom hälsa/rörelse. Medicinsk läkemedelskonsulent och massageterapeut inom Österlänsk Medicin. YinYogaterapeut. Personlig tränare och lärare i idrottsmedicin.

Längd på paketet: V. 26 (6 dygn) 23-29 juni.

Paketet inkluderar:

  • Kost, Logi & Aktiviteter